https://debaser.se/kalender/8119/ Debaser Malmö 2012-08-03 2012-08-03
Klubb
Datumet har passerat
Trubbel + Tyred Eyes
Fre 3 AugMalmö, inne

Trubbel + Tyred Eyes

WWDIS Malmö

Fre 3 Aug Inne: 22-03
Ute: 15-03
malmö, inne 20 år

Trubbel + Tyred Eyes

Do the Math + Grindmaster Flesh

The Göteborg Invasion, det är vad den 3 augusti kommer kallas i efterhand. Trubbel och Tyred Eyes från den vilda västern lastar in instrumenten i feskebåten för att bjuda
Malmö på ett riktigt sjöslag. Med sig tar dom en hälsosam skopa lyrik-misär, treackordsföljder och svettig live-energi. Förlorarestetiken till trots är detta en klar vinst!

Trubbel är dom goa gubbarna från Sveriges framsida som predikar om livets baksida, perfekt ackompanjerat av den mest medryckande musik vi hört på länge. Fullkomligt golvade från första sekunden av “Här Kommer Trubbel” gav dom oss aldrig en chans att resa oss igen. Som att vi ville det ändå, det här är underdogmusik & det är jävligt bra. Hur som helst så är det live Trubbel är som bäst, magiskt misantropisk gladpunk
uppskruvat till elva.

Tyred Eyes. Aktuella med debutalbumet “The Piercing Stare, The Thousand Lies”, och med ett gäng goa låtar och en fantastisk 7” (Too Late To Make It Right) i bagaget är dom här för att stanna. Helt klart ett av landets bättre garageband, även om vi fortfarande inte lyckats uttyda mycket mer än brus från kassettspliten med The Groggs. Tur att dom inte använder kassett live.

DJs: Dangerkids + vänner

Spelschema

23:30 Trubbel

Punkbandet Trubbel kommer från Göteborg. 2009 släppte de sin självbetitlade 7" via Alleycat Records och 2010 kom 7" "Snestegsvalsen" via samma bolag.

22:30 Tyred Eyes

Tyred Eyes blandar vemodig pop med skramliga gitarrer och garagerock, och helheten ramas in av en rejäl dos punkattityd. Sedan starten 2009 har de släppt en demo, en vinylsingel och debutalbumet The Piercing Stare, The Thousand Lies kom 2012. I mars 2013 kom "GHOST EP". Mellan släppen har de färdats tusentals mil mellan rockklubbar i Sverige och Europa med sin energiska scenshow.