https://debaser.se/kalender/14003/ Debaser Strand 2014-06-04 2014-06-04
Klubb
Datumet har passerat
SAMEBLOD + NITE FLIGHTS LIVE + Cebratracks Releasefest
2014-06-04Strand, stora scenen

SAMEBLOD + NITE FLIGHTS LIVE + Cebratracks Releasefest

Svenska Musikklubben

Ons 4 Jun 19-01 strand, stora scenen 18 år (13 år i målsmans sällskap)
Evenemang på Facebook.

SAMEBLOD + NITE FLIGHTS LIVE + Cebratracks Releasefest

Djs: SVMK

SAMEBLOD
Med sina själfulla melodier, euforiska synthar, pulserande beats och känslomässiga texter har duon Sameblod lyckats föreviga mötet mellan San Franciscos storstadspuls och den norrländska stillheten. Efter “Braided Memos” och “Swoon EP” har Sameblod med all rätt tagit plats bland 10-talets mest intressanta svenska akter. Efter att ha spenderat hela förra hösten till att skriva musik är Sameblod nu aktuella med nya singlen "Suddenly", som släpps den 4 juni!!

NITE FLIGHTS LIVE
Nite Flights är ett nytt soloprojekt från Tobias Isaksson, mannen bakom Azure Blue. Det handlar, precis som namnet antyder, om nattliga utflykter med synthar och trummaskiner. Namnet är en hyllning till The Walker Brothers-albumet Nite Flights men musiken är mer elektronisk, drömsk och filmisk. En typ av kosmisk spa-disco influerad av allt från ambient till hiphop-beats och house. Nite Flights är ett audiovisuellt samarbete med Slobodan Zivic som utöver omslagen skapat en serie affischer med samma namn.

Läs även om gigen bland Totally Stockholms gig previews.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/debasers/public_html/wp-content/themes/debaser/functions.php on line 401

Spelschema

22:00 Sameblod

Sameblod består av Frederick Rundqvist och Mickael Mattisson. 2012 släppte gruppen sin debutplatta "Braided Memos", där man får njuta av deras fina elektroniska harmonier. I maj 2013 kommer uppföljaren, EP:n Swoon.

21:30 Nite Flights Live

Nite Flights är ett nytt soloprojekt från Tobias Isaksson, mannen bakom Azure Blue. Det handlar, precis som namnet antyder, om nattliga utflykter med synthar och trummaskiner. Namnet är en hyllning till The Walker Brothers-albumet Nite Flights men musiken är mer elektronisk, drömsk och filmisk.