https://debaser.se/kalender/14711/ Debaser Medis 2014-12-20 2014-12-20
Klubb
Datumet har passerat
Electric Boys 25 år av "Funk O Metal Carpet Ride"
2014-12-20Medis, stora scenen

Electric Boys 25 år av "Funk O Metal Carpet Ride"

Lör 20 Dec 19-03
Happy Hour: 19-20
medis, stora scenen 20 år
Ni som bokar bord och äter varmrätter i restaurangen går före i kön!

Electric Boys 25 år av "Funk O Metal Carpet Ride"

+ Hellsingland Underground | DJ: Hubbe8ball

Funk-O-Metal Carpet Ride – 25th Anniversary...One Night Only

25 år senare.. Fans spelar luftgitarr och sjunger med till låtarna och "nya" band pratar om hur dom blivit inspirerade av soundet och groovet."Funk-O-Metal Carpet Ride" var debutplattan som vände upp och ner på pop-Sverige. Nytt sound, ny attityd och först och främst, bra låtar o sväng.

25 Ã¥r senare ställer sig orginalsättningen pÃ¥ Debaser Medis för att spela hela skivan frÃ¥n början till slut. Hits som "All Lips 'N' Hips", "Electrified" och "Get Nasty" kommer fÃ¥ Medborgarplatsen att gunga som aldrig förr. 
One time only.

Vill du missa detta? Nä, tänkte väl det.

Hellsingland Underground
Mytbildningen runt Hellsingland Underground startade redan sommaren 2006, efter deras första spelning på en olaglig festival mitt ute i skogen i Hälsingland, där spritförsäljningen skedde direkt från 10-litersdunkar. En myt som bara växt och utvecklats för varje platta. De självutlämnande texterna, harmonierna och den totala utlevelsen hörs i allt de gör. Musiken, med ekon av b.l.a. Allman Brothers och Thin Lizzy har tagit Hellsingland Underground flera varv runt Europa och de stora festivalscenerna. De släpper en fjärde platta 2015.

Efter gigen blir det efterfest med DJ: Hubbe8ball.

Spelschema

21:30 Electric Boys

Electric Boys bildades i slutet av 80-talet och hann med tre album, "Funk-o-Metal Carpet Ride", "Groovus Maximus" och "Freewheelin" innan bandet splittrades. 2009 återförenade Conny Bloom, Andy Christell, Niclas Sigevall och Franco Santunione bandet för att spela på Sweden Rock bla. Conny och Andy har också spelat i Hanoi Rocks. 2011 släppte de albumet "And Them Boys Done Swang".

20:30 Hellsingland Underground

De självutlämnande texterna, harmonierna och den totala utlevelsen hörs i allt de gör. Musiken, med ekon av b.l.a. Allman Brothers och Thin Lizzy har tagit Hellsingland Underground flera varv runt Europa och de stora festivalscenerna. De släpper en fjärde platta 2015.