http://debaser.se/kalender/19958/ Debaser Strand 2018-03-23 2018-03-23
Klubb
Datumet har passerat
Rejjie Snow | WIKI
Fre 23 MarStrand, stora scenen

Rejjie Snow | WIKI

Fre 23 Mar 19-03 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Rejjie Snow | WIKI

När han inte turnerar jorden runt som support till Madonna, Flying Lotus eller Kendrick Lamar spelar han för utsålda hus i London, Paris och Milano

Irländska Rejjie Snow är något helt annat, och har redan nu gjort sig ett namn som en av Europas mest spännande och idiosynkratiska rappare. Den produktive Snow har redan förgyllt året med mixtapet The Moon & You – där hans släpiga flow sätts i en tämligen intressant kontext – och senare i år (!) släpper Snow sitt debutalbum Dear Annie. Nyligen fick vi ytterligare ett smakprov från det kommande albumet i form av den strålande singeln Virgo som vittnar om ytterligare ett kanonsläpp.

I sommar kunde vi se Rejjie Snow riva Trädgården i Stockholm, och nu står det klart att han återvänder till Sverige för en spelning på Debaser Strand 23 mars. Det här blir utan tvekan en fredag att minnas. 

Född och uppvuxen i Dublin åkte Snow till USA på ett fotbollsstipendium och valde där att hoppa av studierna för att satsa på musiken och att flytta till L.A. Hans första släpp Rejovich nådde över 6 miljoner lyssningar och puttade ner Kanye från förstaplatsen på iTunes hiphop-lista. Två år senare kom den regelrätta debutsingeln All Around The World, där även Lily-Rose Depp medverkade. Den följdes därefter av Blakkst Skn där stjärnan Rae Morris gästade, och som är producerades av Kaytranada. Framtiden ser ljus ut för Snow, och med både mixtape och album släppt i år kan det mycket väl bli nu det händer på riktigt. Missa inte live på Strand! 

Konserter

Visa alla evenemang