https://debaser.se/kalender/15107/ Debaser Medis 2015-02-21 2015-02-21
Klubb
Datumet har passerat
Bonafide + Ringo Franco + Thundermother
Lör 21 FebMedis, stora scenen

Bonafide + Ringo Franco + Thundermother

Lör 21 Feb 19-03
Happy Hour: 19-20
medis, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen så får du gå förbi kön!

Bonafide + Ringo Franco + Thundermother

DJ: Skrevrock!

Danger Music & Media i samarbete med ACDCMACHINE och Skrevrock! presenterar stolt:

ACDCMACHINE Gathering 2015!
BONAFIDE, RINGO FRANCO, THUNDERMOTHER!

BONAFIDE har spelat in uppföljaren till 2012 års kritikerrosade BOMBO. Nya skivan Denim Devils släpps den 2:a februari och banar väg för en vår och sommar av turnerande runt Europa. 

Sen släppet av BOMBO har bandet hunnit med turnéer i UK, Spanien, Tyskland och i hemlandet Sverige samt som förband till Airbourne på deras utsålda Europaturné. Första singeln ”Hold Down the Fort” från kommande albumet finns ute nu. Denim Devils innehåller 12 nyskrivna låtar som vanligt signerade Pontus Snibb. Skivan spelades, precis som BOMBO in i bassisten Martin Ekelunds studio Lemon Recordings. 

Denna release har ett tuffare livesound än föregångaren, inspelad nästintill live i studion. "Vi ville komma så nära en livespelning som möjligt med Denim Devils inspelningarna, för att hitta den där magin som sker när allt faller på plats på scen", säger sångaren Pontus Snibb.

Ringo Franco
Ringo Franco blandar vilt från rock, punk, reggae, dancehall. It´s fresh, it´s raggamuffin rock and it hits like a truck! 

Thundermother 
Thundermother startade sommaren 2010 i Växjö när gitarristen och skåningen Filippa Nässil ville spela Rock'N'Roll efter ha slutat sitt band. Med drömmar och visioner och "Shoot to kill" nynnandes i huvudet startade hon Thundermother. Hon flyttade till Stockholm för att uppnå sin dröm. Hon hittade sin partner in crime Giorgia Carteri i Stockholm som också följt sin dröm att hålla på med musik, ända från Italien till Sverige. Efter lite olika prövningar med andra musiker hittar de tillslut rätt människor med rätt motiv och Rock'N'Roll i hjärtat. Tilda Stenqvist på trummor från Karlstad, Linda Ström från de småländska skogarna och Clare Cunningham född och uppvuxen på Irland. De har skoj, och det märks på scen. Äkta glädje och Rock'N'Roll, menat ända från märgen. Hårdrockstjejer från hela världen, nu enade för att göra en enda sak; att lira tillsammans och åka ut på vägarna. 

ACDCMACHINE är den svenska intresseföreningen för AC/DC. Vi har funnits sen 2009 och levererar de senaste nyheterna kring AC/DC och vi publicerar egna artiklar, samt erbjuder våra medlemmar fester med AC/DC-touch, ACDCMACHINE Gatherings, där vi tar fram de bästa banden som förvaltar AC/DC:s arv på bästa sätt.Genom åren har vi växt till att bli en gemensam portal för de nordiska AC/DC fansen, vilket vi är tacksamma och glada för. -We Salute You-

Skrevrock! är hemvisten för alla er människor som gillar bredbent 3-ackordsrock! Vi är ett forum på FB, men framför allt så harvar vi runt som DJ`s på Stockholms rockklubbar, där vi levererar det bästa och det mesta från den bredbenta riffrocken! Gillar ni musik som AC/DC, Motörhead, MC5 och New York Dolls kommer ni garanterat att gilla Skrevrock!

Spelschema

22:10 Bonafide

BONAFIDE har spelat in uppföljaren till 2012 års kritikerrosade BOMBO. Nya skivan Denim Devils släpps den 2:a februari och banar väg för en vår och sommar av turnerande runt Europa.

21:00 Ringo Franco

Ringo Franco blandar vilt från rock, punk, reggae, dancehall. It´s fresh, it´s raggamuffin rock and it hits like a truck!

20:00 Thundermother

Våren 2012 började intresset för Thundermother att gro då de framträdde på Göteborgs Rockfest. Senare gick de vidare till att som första osignade band spela på Close-Up Boat tillsammans med Turbonegro och Imperial State Electric. 2012 bad även Danko Jones bandet att agera förband till honom på sin turné i Sverige. 2014 släppte de albumet "Rock n Roll Disaster".