https://debaser.se/kalender/15652/ Debaser Strand 2015-09-25 2015-09-25
Klubb
Datumet har passerat
Balkan Night! Süperstar Orkestar + Folklor Stockholm Saran
2015-09-25Strand, stora scenen

Balkan Night! Süperstar Orkestar + Folklor Stockholm Saran

Fre 25 Sep 19-03
Happy Hour: 19-20
strand, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord på Calexico's innan giget! Slipp köa!

Balkan Night! Süperstar Orkestar + Folklor Stockholm Saran

Dj Choco Canel

Höstens mega-balkan-party på Debaser Strand. Süperstar Orkestar är just hemkomna från en succéturné till Serbien och Guca, världens största balkanbrass-festival. Bandet är toktaggat och utlovar massor av trubacifavoriter och en del nytt.

Kom tidigt och fascineras. Fantastiska dansgruppen Stockholm Folklor Saran börjar sin show 20.30. Energi, folkdräkter och glädje i massor.

Och du! Glöm inte dina egna dansskor. Kvällens DJ Sandra - Choco Canel- Bergman står för musikvalet före och efter spelningen vilket innebär en passande blandning balkan, klezmer m.m.

Süperstar Orkestar
Orkestern har mött musiken och musikerna på plats i Makedonien och Serbien och tagit många balkanstjärnor till Sverige. Genom sina resor och kontakter med musiker från Balkan har de finslipat stilen och upplevt energin i musikstilen. 

På deras egen klubb presenterade de många intressanta akter från Balkan. De har turnerat med King Ferus Mustafov, vänt upp och ner på Urkult, Falun Folk och andra festivaler, spelat på tåg, båtar, bussar, klubbar, konserthus...

På den berömda brassbandsfestivalen i Guca i Serbien fick de publiken att tappa hakan när de kom som svenskt band och spelade äkta balkanstyle.

Folklor Stockholm Saran
Kvällen öppnas av Stockholm Folklor Saran, en ung serbisk folkdansgrupp som får de traditionella danserna att spraka och dundra. Roligare än så här blir det inte i folkdräkt.

Folklor Stockholm Saran, är en ideell ungdomsförening som dansar serbisk folkdans. I repertoaren dansar de till traditionella rytmer och melodier med typiska kännetecken från Balkanregionen. Dessa ungdomar förgyller festligheten med sin sprudlande entusiasm och kärlek till sin dans. Besök dem gärna på facebookprofilen Folklor Stockholm Šaran

Kolla in dom på deras FB. 

Spelschema

21:30 Süperstar Orkestar