https://debaser.se/kalender/17185/ Debaser Strand 2016-05-25 2016-05-25
Klubb
Datumet har passerat
Coco Transistor presenterar: DENNIS KALLA + STALON
Ons 25 MajStrand, bar brooklyn

Coco Transistor presenterar: DENNIS KALLA + STALON

Ons 25 Maj 18-01
Uteserveringen öppnar kl 17
strand, bar brooklyn 18 år
Evenemang på Facebook. Boka bord på Bar Brooklyn här!

Coco Transistor presenterar: DENNIS KALLA + STALON

Coco Transistor​ huserar på Bar Brooklyn​ varje månad och bjud​er​ på några riktiga guldkorn på scen - alltid fri entré och alltid begåvade band på väg upp! 

DENNIS KALLA

Dennis Kalla är välskrivna popballader med trasiga gitarrer, stora synthar, och texter som skär i hjärtat. Under sitt första år som artist har Dennis spelat sig genom hela landet, både ensam och ihop med Kristian Anttila. Han har på kort tid byggt upp ett rykte som en karismatisk och impulsiv artist som ständigt utmanar såväl sig själv som publiken. 

Singeln ”Change Your Mind” nådde ifjol topp 20 på studentradiolistan i Sverige och rankades som bästa singeln från Norrbotten 2015. I februari i år åkte Dennis till USA för att göra en rad spelningar, samarbeta med andra låtskrivare, och medverka i en dokumentär. I maj släpper Dennis sin debut-EP, och resten kommer som en säger, bli historia.

"Norrbottens nya pophopp" (GAFFA)

"Han är helt magisk live. Som att bli slagen i mellangärdet av en älva. Sjunger som en ängel men det gör ont ändå.” (Mattias Alkberg)

“...Bland de mest spännande namnen hittas Norrbottens Dennis Kalla, som äger ett storslaget uttryck som för tankarna till den brittiske popdandyn Patrick Wolf." (HYMN)

http://www.facebook.com/denniskallamusic
https://open.spotify.com/artist/2OCfHA8JujslMTSYTZ9WoX
https://www.youtube.com/watch?v=TQ_UCgegrkg


STALON 

Stalon är en brödratrio från de lappländska skogarna, numera baserad i Stockholm. Under 2015 släppte de sitt debutalbum ”Ingen annanstans”, som innehåller sju spår av melodiös pop, med texter om landsbygd och stad, kärlek och tomhet. Inom kort släpper de den nya singeln "Under träden". 

http://www.facebook.com/stalonband 
http://www.stalon.se


DJ: Med fröken Choco Canel (Sandra Bergman) i DJ-båset bjuds på en multinationellt blandad cocktail; med en förkärlek till blås och slagverk väljer hon ut det bästa inom jazz, beats, elektronisk swing, bossa nova, soul, brass mm.

https://www.chococanel.com


Live på scen ca 19!
HJÄRTLIGT ​VÄLKOMNA!