https://debaser.se/kalender/18802/ Debaser Strand 2017-01-07 2017-01-07
Klubb
Datumet har passerat
Skott | Janice | Lisa Hultengren & Johanna Hoffman
2017-01-07Strand, stora scenen

Skott | Janice | Lisa Hultengren & Johanna Hoffman

Lör 7 Jan 19-03 strand, stora scenen 20 år
pop

Skott | Janice | Lisa Hultengren & Johanna Hoffman

Två av Sveriges nya mest lovande stjärnor för 2017 delar scen. Missa inte!

Skott

Skott är det senaste namnet att adderas till listan av svenska artister som står på randen till ett enormt internationellt genombrott.Med ett bultande hjärtslag, en majestätisk produktion och en röst som både är skör och kraftfull har svenska Skott precis lagt grunden för en ny unik era av delikat, mörk elektronisk pop. Sällan har de internationella musikbloggarna så enhälligt hyllat en nykomling som tre gånger i rad toppat Hypemachine listan. 

När ”Porcelain” släpptes i somras valde Annie Mac på BBC Radio 1 den genast till Hottest Record in the World snabbt följd av Lorde som twittrade "Porcelain, is da shit!" och FIFA 17 valde den till sitt soundtrack. Uppföljaren "Wolf" utnämndes  av Apple Music´s till Worldrecord och twittrades av Katy Perry  "Wolf is wibes for days"! Tätt följd "Amelia" som twittrades av Bastillien och senaste singeln "Lack of Emotion" som är svenska musikredaktörers favorit.  

Med livspelningar på BBC Radio 1 och P3 Session och konserter i London och Paris så är det äntligen dags för Skott i Stockholm. 

Under 2017 väntar album och konserter i Europa och USA.

Janice
Hon är 22 år och från Stockholm men med mer svärta och djup i rösten än Billie Holiday.
Mycket har hänt sedan Janice släppte sin debutsingel ”Don’t Need To” i april.

”Don’t Need To” hyllades runt om i världen och blev en favorit på P3 samt utsågs till ”Veckans låt”.

Den inflytelserika amerikanska bloggen Neon Gold skrev:
"Like sonic quicksand, it tugs at your heartstrings and pulls you in deeper and deeper, a delicate dance between the darkness and light within oneself."

Janice gjorde sin live debut på Symposium i början av sommaren och I slutet av sommaren gjorde hon två bejublade spelningar på Way Out West och Trädgården.

Just nu arbetar Janice på sitt debutalbum som kommer komma under 2017 och den 25 november återlanseras ”Don’t Need To” med fyra remixer.

Janice har sedan tonåren fostrats musikaliskt i Tensta Gospel Choir, likt bland andra Lykke Li, Seinabo Sey, Elias och Sabina Ddumba. Hennes svala r&b är inspirerad av förebilderna Prince, Michael Jackson och Whitney Houston