https://debaser.se/kalender/22686/ Debaser Strand 2020-01-04 2020-01-04
Klubb
Datumet har passerat
Sthlmiana | DJs Uppgång & Fall
Lör 4 JanStrand, bar brooklyn

Sthlmiana | DJs Uppgång & Fall

Lör 4 Jan Kl 18-03
Live ca kl 21
strand, bar brooklyn 20 år

Sthlmiana | DJs Uppgång & Fall

Sthlmiana på Bar Brooklyn med en livespelning i full sättning. Det kommer att bjudas på ljuv musik för fans av finstämd pop i samma anda som Ratata och Jonathan Johansson.

”Nattfåglar” är det andra smakprovet från det kommande albumet “Längtan och resurser" som släpps i månadsskiftet november/december på egna etiketten Strindbergshimmel. En samling låtar som behandlar singelstress och tvåsamhetstvivel mot en grund av eftertänksam elektronisk singer-songwriter-pop. Den första singeln "Jacqueline" som släpptes sent 2018 fick finsmakarna HYMN att skriva ”klockren pop som har alla förutsättningar att slå brett”. Men duon har finslipat låtarna till albumet i lugn och ro och skapat något som kommer att kännas i bröstet på alla popromantiker därute.

Sthlmiana består av Johan Rahmström och Markus Bergström Björn och förstärks live av Ludvig Björn.

Uppgång & Fall har allt ni behöver; handklapps hits, fötterna fyllda av dans, flyktsoda i glasen och rock'n'indiepop'soul'punk'roll-låtarna du aldrig hört förr, de du aldrig slutat lyssna på, eller de du faktiskt glömt att du älskade. En kväll är inte komplett utan vare sig Siouxsie and The Banshees “Hong Kong Garden”, Håkan Hellströms “Ramlar”, The Clash's “Lost In The Supermarket” och Cortex “Mayhem Troopers”, men innehåller oftast också pärlor som Peggy Lejonhjärtas “Att dansa och slåss”, Lill Lindfors "Rus" och Paolas “Yours to keep”.