https://debaser.se/kalender/23242/ Debaser Strand 2020-09-19 2020-09-19
Klubb
Framflyttat
Skott | Freja The Dragon --> 17 april 2021
Lör 19 SepStrand, stora scenen

Skott | Freja The Dragon --> 17 april 2021

Lör 19 Sep Dörrar kl 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)
Evenemang på Facebook.
indie pop alternative pop

Skott | Freja The Dragon --> 17 april 2021

"Lady, Porcelain is da shit!”, twittrade självaste Lorde om Skotts debutsingel som släpptes sommaren 2016.

 På grund av rådande Coronaläge har SKOTT tvingats skjuta upp sin turné. Vi hoppas att du har förståelse för det.
Nytt datum för konserten på Debaser Strand är lördagen den 17 april 2021.
Behåll din biljett! Redan köpt biljett kommer att gälla även till det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra något. Om du har frågor kring din biljett eller har förhinder att gå på det nya datumet, kontakta biljettleverantören Ticksters kundtjänst så kan de hjälpa dig med återlösen.
Slut på väntan: Skott är tillbaka. ”Det var som att den föll från himlen.” Så beskriver hon nysläppta låten Midas, som tillsammans med tidigare släppta Bloodhound är först ut från det efterlängtade albumet som ska ges ut nästa år. Texten till Midas handlar om kungen som förvandlade allt han vidrörde till guld. 22 februari lär Skott göra likadant då hon spelar på Debaser i Stockholm – Biljetterna är släppta! 

"Lady, Porcelain is da shit!”, twittrade självaste Lorde om Skotts debutsingel som släpptes sommaren 2016. Katy Perry å sin sida hyllade låten Wolf. Sedan dess har åtskilliga framgångar följt för popfenomenet från Vikarbyn och numera ger hon ut musiken på egna labeln Dollar Menu. Om den intensiva och romantiska Midas säger hon: "Loopen i låten, tillsammans med de violin-liknande melodierna har en hypnotisk känsla över sig – lite på samma sätt kärlek kan ha på en ibland.” Mer är att vänta från Skott under 2020.