https://debaser.se/kalender/23402/ Debaser Strand 2020-12-26 2020-12-26
Klubb
Backyard Babies | Deville
Lör 26 DecStrand, stora scenen

Backyard Babies | Deville

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

395 kr + förköpsavgift.

Lör 26 Dec Dörrar: 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)
Evenemang på Facebook.
punk hard rock glam rock

Backyard Babies | Deville

Nyligen hemkomna från en mycket framgångsrik co-headlineturné i Storbritannien med The Wildhearts är Backyard Babies stolta att presentera deras första klubbspelning i Stockholm på fyra år!

Under 30 års tid har bandet levererat förstklassig rock’n’roll, både live och på skiva. Att bandet har hela sin originaluppsättning intakt är också något som är nästintill unikt. 

”Sliver & Gold” är Backyard Babies åttonde studioalbum och innehåller stora hits som ”Shovin’ Rocks”, ”44 Undead” och ”Good Morning Midnight”. Med en platta som är energisk och kraftfull, bevisar bandet återigen att de är i bättre form än någonsin och garanterat har material för de nästkommande 30 åren!

Under ”Sliver & Gold”-albumcykeln har bandet turnerat i 17 länder och kröner nu detta med en spelning i sin hemstad!

DEVILLE
Bandet firar 15 år 2020 med över 400 gig runt om i världen och fem album i ryggen. Deville har haft det hektiskt de senaste åren där turnéer med bl.a. Red Fang, Torche, Mustasch och Truckfighters har avlöst varandra och bandets jubileum firas bl.a med en turné till Australien under våren. Bandet har etablerat sig ytterligare som ett av de större namnen i genren med sin blandning av rock, metal och stoner rock och har med ihärdigt turnerande skapat sig en trogen publik och fanskara. I oktober 2018 släpptes femte massiva fullängdaren "Pigs with Gods" som fick fint mottagande i utlandet och första singeln "Gold Sealed Tomb" nådde över 100000 streams på några veckor. Bandet nominerades även till GAFFA-Priset 2019 för bästa hårdrock/metal.