https://debaser.se/kalender/23981/ Debaser Strand 2022-07-17 2022-07-17
Klubb
Rose Tattoo | THE POOR
2022-07-17Strand, stora scenen

Rose Tattoo | THE POOR

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

295 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Sön 17 Jul Dörrar: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Rose Tattoo | THE POOR

Sommaren 2022 intar ikonerna Rose Tattoo Debaser Strand

All i need is a rock 'n' roll band and somewhere new to play” är en rad från ”Rock 'n' Roll Outlaw, den första låten på australiensiska Rose Tattoos debutalbum. Idag, mer än 40 år senare, har varken sångerna, det legendariska albumet eller spelglädjen och nyfikenheten på nya scener förminskats. För de lojala europeiska fansen väntar en större turné som naturligtvis gör nedslag i Sverige.
 
1976 lade hårdrocksikonerna grunden för en karriär som verkligen förtjänar attributet "legendarisk". Det längsta tjänstgörande, fortfarande aktiva hårdrocksbandet har stått upp som fågeln Fenix ur rock 'n' roll-askan trots lite ledig tid och förändringar i sin line up, bara för att slå ännu hårdare nu. Det "extrema bandet för extrema människor", som frontman Gary "Angry" Anderson uttrycker det, är det energiska soundtracket från flertalet generationer, det musikaliska uttrycket för en distinkt livsstil och sist men inte minst viktig inspiration för många band som till exempel Guns 'N' Roses. Den speciella mixen som karaktäriserar Rose Tattoo musikaliskt tilltalar ett brett spektrum av publik som älskar energin och råheten och grytan av rock 'n' roll, blues, punk och heavy metal. Även om raseriet från det förflutna har förändrats är det inte föråldrat och letar sig fortfarande fram i den imponerande tunga kraften som Rose Tattoo bjuder på, inte minst live.

Support: THE POOR