https://debaser.se/kalender/24138/ Debaser Strand 2021-08-04 2021-08-04
Klubb
Pontonen | Cobrah
Ons 4 AugStrand, pontonen

Pontonen | Cobrah

Inget förköp

Fri entre

Ons 4 Aug Pontonen öppnar kl 16.00
Konsertstart: 20.00
strand, pontonen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Pontonen | Cobrah

Nya EPn “COBRAH” fortsätter att utforska gränser och kombinationer av genrer som House, Hyperpop, Rap, och Drum N Bass alltid lika självsäkert med hennes egna tydliga musikaliska prägel.

Under våren 2021 har COBRAH efter en lång tystnad comebackat med lovorden om en ny EP.Senaste singeln ‘GOOD PUSS’ blev snabbt listad på 4e plats i The Guardian och du kanhöra den spelas just nu på P3 och internationella  radiokanaler från Finland till Miami. Medöver 200 000 lyssnare i månaden enbart på Spotify kan man definitivt säga att hon harförtjänat sig en plats bland de aktuella svenska  popartisterna idag.´

“EP’n skrevs under 2 veckor i Juni och sen har jag gjort om alla låtar in i oändligheten tillsjag tillslut var tvungen att ge ut dom om jag ska ha råd att betala hyran, haha”Det är ingen slump att EPn blev just självbetitlad. “COBRAH” fångar essensen av hennesbrinnande passion för livsnjut och låter lyssnaren få ta del av den kompromisslösaenkelheten både i minimalistiskt smakfulla beats och repeterande vokalhookar.

“Jag tänker typ att jag är sveriges kvinnliga Edward Blom, att jag ba vill att livet ska få va njutoch göttigt.. Det kan bli så himla tråkigt att foka på allt deppigt, framförallt i pandemin. Ba låt en kvinna leva!”

“COBRAH” ges ut helt independent trots stort intresse från internationella skivbolag somDiplos egna ‘Mad Decent’ vilket hon själv tackade nej till. Allt från musik, omslag ochpressbilder är en del av hennes egna vision och tillsammans skapar det “COBRAH”

När COBRAH släppte debutsingeln ‘IDFKA’ 2018 möttes den med fantastiska recensionerihop med en Grammis nominerad video med ett slående visuellt språk till sångens lyriskakamp om självacceptans som markerade ankomsten av en ny levande röst på den svenska musikscenen.

När hon flyttade till stockholm så fördjupade sångerskan, låtskrivaren, producenten, ochartisten sig i stadens alternativa klubbliv. En viktig grogrund för låtarna som skulle formahennes spännande, subversiva och hisnande färska debut EP ‘ICON’ släppt på hennesegna bolag GAGBALL. Den 5 spår långa EPn var en djupt personlig tretton minutersklubb-redo tour-de-fource, hyllad av trendsättare, radio DJs och kamrater så som Charli XCXsom tog med henne på scen när hon uppträdde på Berns i Stockholm 2019.