https://debaser.se/kalender/24151/ Debaser Strand 2022-12-03 2022-12-03
Klubb
Datumet har passerat
DEBASER 20-ÅRSJUBILEUM ♥
2022-12-03Strand, stora scenen

DEBASER 20-ÅRSJUBILEUM ♥

Lör 3 Dec 17:00 i både Debaser och Bar Brooklyn strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Evenemang på Facebook.

DEBASER 20-ÅRSJUBILEUM ♥

Debaser firar 20 år av kärleken till musik – med 20 nya favoritband på två scener.

När vi öppnade dörrarna till Debaser Slussen för 20 år sedan kunde vi inte drömma om att bli kvar längre än ett par år. Då fanns ett stort tomrum för oss att fylla med alla små fina nya band och artister. 20 år senare är Stockholm sig fortfarande likt. 

20 årsjubileet blir därför ingen minneskväll i vanlig bemärkelse utan en hyllning till nyfikenheten och kärleken till musik. Den 3 december presenterar Debaser tjugo nya band på två scener som vi tror kommer göra framtiden lika blomstrande som de år vi lämnar bakom oss. För ni kommer väl ihåg Billie Eilish, Post Malone, Ebba Grön, Adele, Bob Dylan och hur var det nu, har Prince spelat på Debaser? 

Vi har handplockat en lineup beståendes av allt från nya konstellationer av indiesveriges elit till albumaktuella debutanter och låtskrivare till några av våra största världsstjärnor. Häng med på en festkväll med kaninpuls genom landskap av omskakande elektropunk, thrash metal, indie och warehouse till nytänkande RnB och folkmusik. 

Hela lineupen kommer att presenteras under kommande veckan. Tillkommer gör även konferencierer, djs och såklart ett gäng överraskningar. Vi lovar och svär att den här festen vill ni inte missa. 

Hela lineupen:Demekech, Hands Down, Daniella Binyamin, Eternal Evil, Yikes, Lovi Did This, Rebecca Sjöberg, Izza Gara, Lover’s Skit, Beverly Kills, Myie, Lowheart, Memoria, Svart Katt, Vero, Weirdest Dream, Stilla Havet, Kid Vicious, Bear Garden, Digi och Virginia And The Flood