https://debaser.se/kalender/24397/ Debaser Strand 2021-11-16 2021-11-16
Klubb
Datumet har passerat
Winter Festival | Corite x Musikmakarna
Tis 16 NovStrand, stora scenen

Winter Festival | Corite x MusikmakarnaTis 16 Nov 18:30 strand, stora scenen 18 år
Evenemang på Facebook.

Winter Festival | Corite x Musikmakarna

KING NO-ONE
ISA
JULIA ALFRIDA//NINA BRING//HUGO ANDERSSON//
BEIGE//ELLEN BENEDIKTSON//AMANDA JERLOV

Den hårda vinterkylan närmar sig och då passar Corite på att värma oss med en fullspäckad live-kväll. Musikbolaget går för en kväll ihop tillsammans med den prestigefyllda låtskrivarskolan Musikmakarna som en hyllning till alla elever som släppt musik med Corite genom åren. De kommer att bjuda oss på musik från up and coming artister, en svensk popstjärna samt ett etablerat engelskt rockband. Varmt välkomna ska ni vara till Winter Festival på Debaser Strand!

Det engelska independent rockbandet King No-One står som kvällens headline-akt. Bandet debuterade 2013 och har sedan dess släppt musik som streamats miljontalsgånger. De är minst sagt ett band som skall upplevas live, och drar tusentals inbitna fans till sina gig i Europa. Bandet har sålt ut hela sin turné i UK och gör sig nu redo för en turné i Europa. Deras spelning på Debaser blir både deras första stop, men även den första spelningen någonsin i Sverige för bandet.

Artisten, låtskrivaren och producenten ISA debuterade på den svenska popscenen 2012 med singeln “BOMB”, följt av “What are We” 2014. Året därefter medverkade ISA i Melodifestivalen och nådde finalen med “Don’t Stop”. I slutet av 2017 bröt ISA med Sony Music och startade sitt eget skivbolag Licious Music och släppte sedan sitt debut album 2019. Hon har sedan dess blivit spelad i P3, plockats upp av Spotify i New Music Friday samt uppmärksammats i DN. En stjärna att hålla ögonen på helt enkelt!

Med alumner som Shy Martin, Nea & Neikd för att bara nämna några förstår man att Musikmakarna är en speciell skola. År efter år examinerar de stora talanger som sedan tar sig vidare fram i musikbranschen. Den 16/11 ska vi få träffa några av de. Julia Alfrida, Nina Bring, Elise Elvira, beige, Ellen Benediktson och amanda jerlov som alla har släppt musik med Corite ska spela en låt var under kvällen!

Vi hoppas att se er alla på Debaser Strand den 16 November. Winter Festival väntar på er!