https://debaser.se/kalender/24464/ Debaser Strand 2022-06-16 2022-06-16
Klubb
Datumet har passerat
Boy Harsher | Mini Esco | Dark Park
2022-06-16Strand, stora scenen

Boy Harsher | Mini Esco | Dark Park

Tor 16 Jun 18:30-00 Debaser Strand strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Evenemang på Facebook.

Boy Harsher | Mini Esco | Dark Park

Boy Harsher levererar darkwave och new industrial i högsta klass.

Sedan 2014 har amerikanska Boy Harsher levererat darkwave och new industrial i högsta klass. Den Northampton-baserade elektroniska duon består av sångaren/textförfattaren Jae Matthews och producenten Augustus Muller. 

Deras rykande färska album, “The Runner (Original Soundtrack)” är inte ett vanligt album. Det är ett soundtrack till kortfilmen med samma titel, en skräckfilm som även den är skriven och regisserad av Boy Harsher. 

Under 2022 turnerar Boy Harsher i USA och Europa och 16 juni intar duon Stora Scenen på Debaser. Det blir en oförglömlig kväll som andas kassettsyntar, cinematik och mörk neon. 

Med skivan “The Runner “balanserar Boy Harsher filmiska instrumentaler med poplåtar som tänjer på gränserna för deras klassiska sound. Albumet öppnar med singeln “Tower”, som Matthews berättar om: 
“Vi skrev "Tower" för flera år sedan och även om det har utvecklats under åren, förblir dess ursprungliga avsikt densamma - den där känslan av att vara omsluten, kvävd, instängd i ett förhållande, vilket i sin tur manifesterar sig i en hänsynslös attack", förklarar Matthews." Det du älskar mest kan göra dig till ett monster”.

Support: Mini Esco 
Young, mesmerizing and hyperactive - Mini Esco is a hectic meditation from under the covers of the city.
the city.
DJ´s Dark Park