https://debaser.se/kalender/24767/ Debaser Strand 2022-06-26 2022-06-26
Klubb
Datumet har passerat
TMRW / TDAY
2022-06-26Strand, stora scenen

TMRW / TDAY

Sön 26 Jun 18-22 strand, stora scenen 18 år

TMRW / TDAY

Boko Yout | MIRI TESFAZION & DJ Nardos

För att stötta independentartister och skapa fler möjligheter för att uppträda live igen har musikplattformen FRAMÅT, grundat av Adam Taal (Adam Tensta, RMH, St.John´s Dance etc.), Musiksupporten och Dr. Martens gått ihop och skapat initiativet TMRW /TDAY .

Med tre fantastiska succékvällar i bagaget öppnar vi upp för ännu en livespelning på Debaser Strand, nu på stora scenen och med ingen mindre än Boko Yout även känd som Paul Adamah.

Paul kommer ursprungligen från Örebro där han och hans bror Chris Adamah startade sin kreativa resa i olika former av uttryck. De flyttade sedan till Stockholm och startade 2017 kollektivet Tre60 med tidigare RMH-artisten Nebay Meles i spetsen. Paul är en nyskapande indie artist som inte är rädd för att blanda genrer och göra det som är oväntat av en svart man i musik.  Idag huserar han i den närmast kultförklarade studion Swisjen (c/o Nisj), där han jobbar på sin musik, hans trogna community, och skapar livsstilsprodukter/merch i olika former. Hans sikte är på alla typer av kreativitet, varav dem närmaste två är musik, och konsthögskolor. Paul är känd för att ha bottenlös energi på scen, och gör allt för att tänja gränser på vad som anses kutym för en artist på scen i samtiden. Det här blir ett liveframträdande ni inte vill missa!

Dörrarna öppnas 18.00 för alla som står på gästlistan, från kl 20.00 kommer det även att erbjudas drop in platser och då släpps gästlisteplatserna.

Vänligen observera att vi har begränsad kapacitet och om du hamnar på väntlista så gäller drop in från 20.00.

Kom gärna i tid för att säkra din plats!

Program och datum:
26 juni – 18.00-22.00
Artist: Boko Yout
Support: MIRI TESFAZION & DJ Nardos


Om TMRW / TDAY:
TMRW /TDAY är kostnadsfritt men vill man stödja initiativet är man välkommen att stötta artisterna på plats genom att köpa merch. Du behöver vara över 18 år för att komma in.