https://debaser.se/kalender/24843/ Debaser Strand 2022-10-27 2022-10-27
Klubb
Josh Rouse
2022-10-27Strand, bar brooklyn

Josh Rouse

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

250 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tor 27 Okt Insläpp: 18.30 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.

Josh Rouse

Det melodiska geniet Josh Rouse återvänder till Stockholm med ett nytt album i bagaget.

Den amerikanska singer-songwritern Josh Rouse är en låtskrivare av rang. Med en genialisk talang för melodier lyckas han alltid utmana sitt musikaliska uttryck, något som såklart är en av anledningarna till att han ständigt lyckats hålla sig aktuell. Redan från de första succéåren med debutalbumet Dressed Up Like Nebraska, Home och det definitiva genombrottet som följde med den mästerliga trilogin Under Cold Blue Stars, 1972 och hyllningen till den dåvarande hemstaden Nashville. 

Sedan några år tillbaka lever Josh Rouse i exil i Spanien med sin fru och barn. Den 29 juli släpper han det nya albumet Going Places, ett album vars titel är det perfekta budskapet för 2022. En tid när världen öppnar sig och alla kan återgå till en viss nivå av normalitet. 

Därför längtar vi extra mycket till den 27 oktober då han kommer till Bar Brooklyn för att återigen sprida sin musikaliska magi. En kväll du bara inte får missa!