https://debaser.se/kalender/25073/ Debaser Strand 2023-03-31 2023-03-31
Klubb
Shame | They Hate Change
2023-03-31Strand, stora scenen

Shame | They Hate Change

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

300 kr + serviceavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Fre 31 Mar Insläpp: 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Evenemang på Facebook.

Shame | They Hate Change

Ny skiva = Ny efterlängtad konsert i Stockholm med ett av Storbritanniens bästa liveband!

24 februari släpps ”Food for Worms”. 31 mars kommer shame till Debaser. 

shame var som turister i deras egen ungdom och vykortet som de brittiska postpunkslynglarna skickade var episkt – glädje, kaos, fritt fall och katastrof. Med debutalbumet ”Songs of Praise” i ryggen drog de fem unga Londonkillarna ut på en Europaturné, som skulle komma att sträcka sig över nästan 350 tumultartade nätter.

De ville ha allt. Men de fick mer än vad de kunde hantera. Den plötsliga framgången slutade med en ordentlig baksmälla. Bandet fick ställa in turnéer och plötsligt stod shame inför de ödesdigra frågorna: Vilka är vi nu? Vad vill vi bli?

Om bandets andra album ”Drunk Tank Pink” var sprungen ur en plötslig identitetskris är den nya skivan ”Food for Worms” resultatet av ett lovande band, som tagit sig igenom den inledande hypen och kommit ut på andra sidan. Lite mognare, ännu bättre. Eller som de själva beskriver ”Food for Worms” – den är ”the Lamborghini of shame records”.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.