https://debaser.se/kalender/25348/ Debaser Strand 2023-03-17 2023-03-17
Klubb
Datumet har passerat
The Good The Bad and The Zugly
2023-03-17Strand, stora scenen

The Good The Bad and The Zugly

Fre 17 Mar 17:00 Bar Brooklyn öppnar för middagsgäster
19:00 Debaser Strand öppnar
Ca 20:00 Minimum Rage
Ca 21:00 The Good the Bad and the Zugly
strand, stora scenen 18 år

The Good The Bad and The Zugly

Oslopunkarna återvänder till Debaser!

The Good the Bad and the Zugly var djävulsbarnet under 90-talets punkera i Oslo. Bandet bestod av unga andar som bar vidare facklan från legendariska band som Gluecifer, Turbonegro och Anal Babes. En tid då punkrocken var ett löfte om infantil nihilism och ondskefullt nöje. 

Nu fem studioalbum senare och ett decennium av turnerande i Norge och Europa har Oslopunkarna drabbats hårt av medelålderns elände och bandets fem medlemmar har försvunnit ner i djupet av självömkan, blöjbyten, heteronormativ osäkerhet tillföljt av äktenskapsproblem, bolån, stigande räntor och tungt kroppsligt förfall. Den kolsvarta satir som präglat bandet sedan start har därför om möjligt blivit desto mer tillspetsad. Låtarna har blivit snabbare, riffen mer avancerade, sången mer desperat och titlarna som GBZ alltid har hyllats för, har blivit allt mer träffsäkra.. 

Under åren har GBZ bildat sin egen gren på den skandinaviska rockens släktträd, en gren som ständigt stöttats av en dedikerad skara fans som tycks föröka sig i takt med varje album som bandet producerar. Nu har du chans att se bandet på Debaser den 17 mars.