https://debaser.se/kalender/25355/ Debaser Strand 2023-03-01 2023-03-01
Klubb
Slutsålt
RAYE
2023-03-01Strand, stora scenen

RAYE

Ons 1 Mar CIRKATIDER:
18.30: Öppnar
19.30: Debbie
20.30: RAYE
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

RAYE

Med albumet ”My 21st Century Blues” i ryggen kommer RAYE till Stockholm för en klubbspelning på Debaser!

Som artist har RAYE stackat upp över 2,3 miljarder streams. Hits som ”BED”, ”Secrets” och Jax Jones-samarbetet ”You Don’t Know Me” har blivit anthems för alla med smak för dansant pop. Och som låtskrivare har hon levererat stort åt bland andra Beyonce, John Legend, Zara Larsson och Charli XCX. Men det som utåt sett såg ut som en strålande karriär höll på att kväva RAYE. Hon kände sig detaljstyrd av skivbolaget. Hennes debutalbum blev aldrig släppt. Och till slut fick hon nog. 

Efter att publikt och ärligt ha förklarat läget för alla fans är RAYE redo att ta nästa steg. Hon har gjort sin egen ”declaration of independence”, hittat nya samarbeten och tagit kontrollen. Singeln ”Hard Out Here.” var både ett uppbrott och en nystart. Och i januari kommer till sist det efterlängtade debutalbumet. Äntligen kan RAYE flyga fritt.

Med albumet ”My 21st Century Blues” i ryggen kommer RAYE till Stockholm för en klubbspelning på Debaser 1 mars. Kom dit, njut, upplev RAYEs pånyttfödelse och fira självständigheten!