https://debaser.se/kalender/25599/ Debaser Strand 2023-06-03 2023-06-03
Klubb
EASY
2023-06-03Strand, bar brooklyn

EASY

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

175 kr + serviceavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Lör 3 Jun Bar Brooklyn öppnar 17.00 strand, bar brooklyn 20 år (18 år med förköpsbiljett)

EASY

Easy var större än Abba på 90-talet.

Easy utgjorde under 90-talet ett av Sveriges mest kända indiepopband. Debutalbumet Magic Seed, som kom ut 1990, var en stor framgång bland det brittiska musikfolket, hyllades i NME och Sounds och blev en inspiration för indiepopen i Sverige. 

Under 90-talet bjöd de även på guldkorn som "Never Seen a Star" och "Black and White".

Det senaste decenniet har inneburit en nytändning för Easy. Sedan comebacken 2010 har man, förutom ett fåtal konserter i Sverige, på Shiiine On-festivalen i England och Tyskland, gett ut fyra album samt en nyutgåva av Magic Seed. Easys senaste album Radical Innocence (2020) spelades in i London med legendariska producenten Pat Collier och fick ett mycket positivt bemötande, inte minst utomlands. 

Förra året var Easy tillbaka i Pat Colliers studio och spelade in en ny skiva -A Signal in the Clouds- som utkommer den 14 april. Singlarna Alchemist Girl och Chameleons finns redan nu att lyssna på digitalt. Easy själva  tycker att A Signal in the Clouds är det bästa de spelat in och ser fram emot att äntligen kunna presentera det nya (och gamla) materialet för konsertpubliken i Stockholm.