https://debaser.se/kalender/25620/ Debaser Strand 2023-11-25 2023-11-25
Klubb
Datumet har passerat
Tom Gregory | Picture this
2023-11-25Strand, stora scenen

Tom Gregory | Picture this

Lör 25 Nov Insläpp: 19.00
20.00 Tom Gregory
21.45 Picture This
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Evenemang på Facebook.

Tom Gregory | Picture this

Picture This + Tom Gregory. En kväll, två konserter. 25 november kommer deras gemensamma turné hit!


VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se

Konserten arrangeras av FKP Scorpio. Picture This har snabbt blivit ett av de mest framgångsrika och populära banden från Irland. Deras debutsingel "Take My Hand" blev en enorm hit i Irland. Sedan dess har de fortsatt att leverera favoriter som "Never Change", "Addicted to You" och "Things Are Different". Bandet har också vunnit flera priser, inklusive Best Live Act på Irish Post Music Awards 2017 och Song of the Year på Choice Music Prize för låten "Take My Hand". 
För Tom Gregory kom det stora genombrottet 2019 med singeln "Run to You", som blev en hit runtom i Europa. Gregorys musikstil kan beskrivas som en blandning av pop, singer-songwriter och soul, med personliga texter och starka melodier. Han jämförs ofta med artister som James Bay och Lewis Capaldi. Nu är Tom Gregory aktuell med den energiska singeln "Forget Someday".
***********
Debaser is part of Liveurope, a venue based platform that support new european talents, funded by Creative Europe.