https://debaser.se/kalender/25637/ Debaser Strand 2023-12-02 2023-12-02
Klubb
Datumet har passerat
Afro Rave
2023-12-02Strand, stora scenen

Afro Rave

Lör 2 Dec 22-03 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Afro Rave

Välkomna på årets sista Afro Rave!


VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se


Gott folk! 2 dec börjar vi att dansa ut 2023. Årets sista Afro Rave fortsätter med sin mission att kurera det bästa från Moderlandets vibes för alla festsugna. 

Med noga utvalda DJ-line-ups och i en av Stockholms mest anrika klubblokaler höjer vi vibben till skyarna så att förfäderna kan rejva med oss. Afrobeats, Amapiano, Bongo flava, Gqom, Afro house men även äldre sounds som Coupé decalé, Lingala och Azonto - Kontinentens alla sounds och alla tidsåldrar finns representerade och våra DJs är redo att sätta dansande fötter i rörelse långt in på nätterna. Välkomna att dansa ut årets sista Afro Rave! 


Denna gång sprids vibbarna av: Mike Yangstar & Samo