https://debaser.se/kalender/25645/ Debaser Strand 2023-12-15 2023-12-15
Klubb
Debaser Selects
2023-12-15Strand, stora scenen

Debaser Selects

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

160 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Fre 15 Dec 18-03 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

Debaser Selects

Två scener och en fullspäckad kväll kommer ta oss genom en musikalisk resa genom framtiden!

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se

Efter fjolårets storslagna firande av Debasers 20-årsjubileum är vi redo att leverera ännu en minnesvärd kväll i samma format. Vi presenterar Debaser Selects - en återkommande minifestival med fokus på framtiden, musiken och artisterna! 

Den 15 december får du möjlighet att upptäcka 15 nya stjärnor och få en glimt in i den musikscen som bubblar under radarn i Sverige just nu. Två scener och en fullspäckad kväll kommer ta oss genom en musikalisk resa genom omtalad hyperpop, metalliska beats och porlande synthar, men också dödsmetall och alternative rnb och rock! 

Biljetterna till Debaser Selects är begränsade, så säkra din plats nu och var en del av musikhistorien! Lineup presenteras löpande!
LINEUP: Yaeger Venus Anon Dictator Ship Mopiano Flora Summers

Psst! Vi smygstartar redan den 14 december, med Debaser Selects Preparty (Nordic Night). En kväll med fri entré kurerad av Blå i Oslo och VEGA i Köpenhamn och Debaser. Vi väljer ut det som händer just nu runt om i Norden och kvällen delas av 3 artister från våra grannländer i Bar Brooklyn. 

Debaser Selects hålls i samband med Liveurope, Svensk Live och Export Music Sweden i en tvådagars musikkonferens om framtiden för Europas spelställen och den musik vi vill fylla dem med.


LINEUP: 
Yaeger
Dictator Ship 
Mopiano 
Flora Summers 
Xorsist 
Ljung 
Katmando
Menke
de clair
ck
Agitator
Teodor Wolgers
jahanam