https://debaser.se/kalender/25897/ Debaser Strand 2023-11-09 2023-11-09
Klubb
Datumet har passerat
Rival Consoles
2023-11-09Strand, stora scenen

Rival Consoles

Tor 9 Nov 18:30 Dörrar
20.30 Rival Consoles
strand, stora scenen Åldersgräns 18 år (13 år i målsmans sällskap)

Rival Consoles

En av Storbritanniens mest inflytelserika skapare av elektronisk musik, Rival Consoles är känd för att få sina syntar att låta mänskliga.
VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se


För första gången i Sverige! En av Storbritanniens mest inflytelserika skapare av elektronisk musik, Rival Consoles, är tillbaka med ett nytt album Now IS, ett album som markerar ett nytt kapitel i en pågående strävan efter förfining och evolution.

Londonbaserade producenten Ryan Lee West, aka Rival Consoles, är känd för att få sina syntar att låta mänskliga. Under loppet av en kritikerrosad femtonårig karriär har hans musik gått från det utmanande till att gradvis bli alltmer konceptuell och metamorfisk. 

I oktober 2022 kom så albumet Now Is på skivbolaget Erased Tapes och nu drar han ut på en Europaturné. Det blir en helt ny unik föreställning som kommer att ta formen av en uppslukande audiovisuell upplevelse där Rival Consoles presenterar material från hela sin karriär.