https://debaser.se/kalender/25946/ Debaser Strand 2024-01-27 2024-01-27
Klubb
Kaah
2024-01-27Strand, stora scenen

Kaah

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

350 kr + serviceavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Lör 27 Jan Insläpp: 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Kaah

Med en imponerande samling kritikerrosade album och ett omisskännligt scenuppträdande åker Kaah nu på sin första turné på flera år.


VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se


För 25 år sedan stakade Kaah ut vägen för den svenska soulens framtid och gav den en identitet, något som har gjort honom till gudfader för efterkommande generationer soulmusiker.Singeln "Ingen vet" har spelats flitigt i P3 och Kaah är nu även högaktell som ett av husbanden i årets säsong av På spåret i SVT.  Med en imponerande samling kritikerrosade album och ett omisskännligt scenuppträdande åker Kaah nu på sin första turné på flera år.
Turnén sätter igång den 19 januari i Göteborg och går genom flera städer. 

Säkra dina biljetter i tid och missa inte chansen att ta del av Kaahs sällsynta framträdanden.   
Musiker
Stran Cetin - kör
Jesper Hättander - trummor
Julia Falthin - bas
Emmanuel Hailemariam - gitarr
Edvin Nahlin - keys