https://debaser.se/kalender/26257/ Debaser Strand 2024-03-09 2024-03-09
Klubb
French 79
2024-03-09Strand, stora scenen

French 79

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

350 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Lör 9 Mar Debaser Strand strand, stora scenen 18 års åldersgräns
Evenemang på Facebook.

French 79

Death Disco Productions presenterar: French 79


VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se

French 79, född som Simon Henner i Marseille, Frankrike, är en elektronisk musikartist känd för sina drömska och förtrollande synthtoner. Hans artistnamn hyllar hans födelseår, 1979. 

French 79 fick erkännande med sitt debutalbum från 2016, "Olympic," som blandar elektroniska, synthwave och house-element. Spår som "Between the Buttons" och "Diamond Veins" visade upp hans talang för att skapa känslosam elektronisk musik. Han är en mångsidig artist som har samarbetat med andra och bidragit till soundtracks. 

Han fortsätter att utvecklas, experimentera med nya ljudsammanhang samtidigt som han behåller sin signaturstil och befäster sin plats inom den samtida franska elektroniska musikvärlden. Den 9:e mars 2024 är det äntligen dags för Simon Henner att framträda i Sverige för första gången någonsin.

Konserten på Debaser är enda Sverigedatumet under vårens Europaturné. Ett förband tillkommer.