https://debaser.se/kalender/26298/ Debaser Strand 2024-04-19 2024-04-19
Klubb
Division 7
2024-04-19Strand, stora scenen

Division 7

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

250 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Fre 19 Apr Insläpp 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

Division 7

Division 7 återvänder till Debaser med sitt andra album!


VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se

Efter det hyllade debutalbumet Paradis Garage som omnämndes som bland annat "det bästa som kunde hända musiksverige" och "ett album som väcker pånyttfödd tro i en hel genre" är Division 7 snart tillbaka med deras andra album som släpps den 22 mars 2024. 

I en tid där rockbandet som koncept så gott som dödförklarats står Division 7 starka. I deras musikaliska idévärld existerar inga avstånd mellan tamburinrasslig indierock och lödig blue eyed soul. Allt som känns, som får hjärtat att slå och höfterna att rulla får plats i deras bag och nu är det äntligen dags för dem att för första gången kliva upp på Debasers scen. Efter vårens utsålda succéföreställning på Bar Brooklyn räknar vi med inget mindre än en klassisk urladdning det lär talas om länge. 

Sedan ”Inte hur du rör dig” släpptes 2017 har Division 7 blivit något som liknar ett fotbollslag med tillhörande supportrar. Fans reser över hela Sverige för att se spelningar med ”Divisionen”. Lyssnare berättar öppet på sociala medier om hur bandets låtar hjälpt dem genom separationer och tuffa perioder i livet. Par hör av sig och vill ha ett Division 7-gig på deras eget bröllop. Bandets spelningar har på bara några år gått från stökiga hemmafester till fulla, kokande konsertlokaler upp och ner längs E4:an. 

Division 7 är en unik företeelse som både kritiker och lyssnare gång på gång bevisar att det inte längre går att värja sig mot.

Biljettsläpp måndag 13 november klockan 10.00