https://debaser.se/kalender/4119/ Debaser Medis 2010-10-09 2010-10-09
Klubb
Datumet har passerat
Danko Jones
Lör 9 OktMedis, stora scenen

Danko Jones

The Ex ClubLör 9 Okt 19-03 medis, stora scenen 20

Danko Jones

BIOBILJETTER FINNS UTE NU!

Rockfenomenet Danko Jones behöver knappast någon närmare presentation. Under 2008 och 2009 gjorde bandet några fullpackade och älskade spelningar i Sverige, nu de tillbaka med nya albumet Below The Belt och för en spelning på Debaser Medis i Stockholm den 9 oktober. Biljetterna släpps den 31 maj. Innan spelningen på Debaser öppnar Danko Jones NHL-matchen mellan San Jose Charks och Columbus Blue Jackets på Ericsson Globe.

Danko Jones har kommit långt sedan starten 1996 med bejublade liveshower och explosiv rock som bara kunde bevittnas live. Kombinationen svåråtkomlighet, timing och briljanta riff gjorde att Danko Jones snabbt gick från att vara kanadensiska älsklingar till världskända hjältar. När bandet några år senare spelade in en fullängdare bemöttes den precis som livegigen av jublande fans och efter det har det rullat på, de har turnerat konstant ända fram till 2006 då han och bandet tog en välbehövlig paus - en paus som i praktiken innebar inspelningen av albumet, Never Too Loud, efter den plattan har de fortsatt turnera och under 2009 kom både B-Sides och This Is Danko Jones. Danko Jones har precis släppt sitt senaste album Below The Belt. Det älskade rockfenomenet Danko Jones har turnerat världen över och denna konstnär har lagt till titlarna "Spoken Word Artist," "Music-magazine Columnist" and "Internationally Syndicated Radio Host" till hans stora lista med alias som The Mango Kid, Dr kväll, Brown Panther.

Och nu är vi här, albumet Below The Belt är precis släppt och det här är bästa rock 'n' roll! 11 låtar som fångar ljudet av klassiska Danko Jones men markerar också en utveckling. De Sverige-älskande kanadensarna tillbaka för en konsert på Debaser Medis i Stockholm den 9 oktober.

The Ex-Club lirar plattor före och efter konserten. Vi vet att det kommer bli en grym efterfest.

Arrangeras i samarbete med Live Nation.