https://debaser.se/kalender/8159/ Debaser Malmö 2012-06-28 2012-06-28
Klubb
Datumet har passerat
La Sera
Tor 28 JunMalmö, inne

La Sera

Ladyfest Summer Edition

Tor 28 Jun Inne: 22-03
Ute: 15-03
malmö, inne 20 år

La Sera

La Sera är ett drömlikt popfenomen och soloprojekt skapat av Katy Goodman, kanske mer känd som "Kickball Katy" och basist i Brooklynbaserade punkbandet Vivian Girls. Efter hennes hyllade självbetitlade debutskiva, som släpptes 2010, är hon nu äntligen tillbaka med uppföljaren "Sees The Light".

Det är avskalat och vackert, melodier svajande i vinden med avhuggande gitarrslingor, som drar upp dig och säger åt dig att gå vidare. Det är en göra-slut skiva för de bästa sorternas farväl. La Seras musik är direkt, en kärleksaffär mellan popen och punken, som får en att vilja sköljas bort till en tropisk ö.

Vi kommer att få höra allt från svårmodig pop till vibrerande surf-rock, en delikat blandning av noggrant och nyckfullt. Resultatet av detta experiment blir en succé. "Sees The Light" spelades in med Rob Barbato (Darker My Love, The Fall) i vackra och dimmiga Kalifornien.

Spelschema

23:00 La Sera (US)

Katy Goodman, eller Kickball Katy, är mest känd som en tredjedel av punkiga brooklyntrion Vivian Girls men hennes senaste projekt La Sera är skir och drömsk, melodisk pop som doftar 90-tal, shoegaze och semester på den amerikanska västkusten.