https://debaser.se/kalender/8995/ Debaser Slussen 2012-08-18 2012-08-18
Klubb
Datumet har passerat
Wild At Heart
Lör 18 AugSlussen, stora scenen

Wild At Heart

Life´s a Beach

Lör 18 Aug Inne: 22-03
Ute: 15-03
slussen, stora scenen 20 år

Wild At Heart

+ Aron McFaul + Staffan & Janne + Wildest Moments

Stockholmsduon Wild at Heart bildades 2008 och består av Li Stanley och Erik Lindestad. Med en gemensam kärlek för experimentell lo-fi bestämde de sig för att tillsammans ge sig in i ett projekt bestående av rosaskimrande elektroniska drömmar, kryddade med tunga beats och den hetaste manliga rösten norr om ekvatorn.

De säger sig vara den felande länken mellan Neil Tennant och James Brown. Som om Junior Boys kraschade en hip-hop-efterfest på Södermalm. 2009 blev deras låt Get Related framröstad till årets bästa låt av P3 Pop. Deras version av MGMTs Electric Feel har legat på Hype Machine's Most Popular List och gavs ut på en samlingsskiva undertecknad ingen mindre än Ministry of Sound.

Spelschema

23:00 Wild At Heart

2009 blev deras låt Get Related framröstad till en av årets bästa låtar av P3 Pop. Deras version av MGMTs Electric Feel har blivit spelad av bland annat Audio Bullys och Gary Calamar (Music Supervisor för Six Feet Under, True Blood och Dexter) och 2010 gavs den ut på en samlingsskiva undertecknad Ministry of Sound. Detta tätt följt av att ”Get related” släpptes på Kitsuné Maison Fireworks Edition. 2012 släpptes singeln ”Darling + Get Related” på etiketten Baseline. Darling spelades flitigt i både P3 och norsk radio och figurerade på självaste Kylies managers årsbästalista.