https://debaser.se/kalender/9212/ Debaser Medis 2012-10-20 2012-10-20
Klubb
Slutsålt
Tame Impala + The Amazing + YAST
2012-10-20Medis, stora scenen

Tame Impala + The Amazing + YAST

What We Do Is Secret

Lör 20 Okt 19-03 medis, stora scenen 20 år

Tame Impala + The Amazing + YAST

DJs: WWDIS med vänner

Luger, Debaser & WWDIS presenterar Tame Impala.

Vi är mycket glada att kunna meddela att Tame Impala återvänder till den europeiska scenen i oktober med en rad av datum som sammanfaller med lanseringen av uppföljaren av 2010 års Innerspeaker.

Turnén inleds i Tyskland, rör sig genom Frankrike, Belgien, Norge, Sverige, Danmark, Österrike, Italien, Schweiz och Holland innan den avslutar i Storbritannien i början av november. Sverigestoppet görs den 20 oktober på klubben What We Do Is Secret på Debaser Medis i Stockholm.

Innerspeaker är Tame Impalas kalejdoskopiska debut och är plattan som tog dem världen över med stopp på Glastonbury, T In The Park, Roskilde, för att inte tala om ett ton utsålda klubbdatum världen över. Dessutom gjorde man TV-debut på Late Night with Jimmy Fallon i New York, och en plats på många albumårslistor säkrades.

Efter turnén försvann halva styrkan (Jay Watson & Nick Allbrook) ut igen med Pond, medan Kevin Parker grävde ner sig i studion och började arbete med platta nummer två. Den är nu klar, och minst sagt efterlängtad, redo att släppas under hösten. Detaljer utlovas innan du ens hunnit nämna syndromet "den svåra andra".

Spelschema

23:00 Tame Impala (AU)

Tame Impala kommer från Australien och släppte sin debutplatta "Innerspeaker" 2010. Plattan tog dem världen över med stopp på Glastonbury, T In The Park, Roskilde, för att inte tala om ett ton utsålda klubbdatum världen över. Dessutom gjorde man TV-debut på Late Night with Jimmy Fallon i New York, och en plats på många albumårslistor säkrades.

22:00 The Amazing

Det är numera tämligen sällsynt med band av The Amazings kaliber. En imponerande lineup av enormt begåvade musiker, och de som har fått chansen att se bandet live kan vittna om just detta. Det har snackats en hel del om The Amazing worldwide och de har redan hunnit med flera genomförda turnéer i USA och Europa.

21:00 YAST

Bandet bildades 2007 av Carl Kolbaek-Jensen, Tobias Widman och Marcus Norberg. 2008 hamnade de i Malmö och ett par år senare gick de samman med Markus Johansson och Niklas Wennerstrand, trummis och basist från Aerial. 2013 släpptes det självbetitlade debutalbumet tillsammans med en rad fantastiska singlar.