https://debaser.se/kalender/24882/ Debaser Strand 2022-09-21 2022-09-21
Klubb
KiDi & Kuami Eugene
2022-09-21Strand, stora scenen

KiDi & Kuami Eugene

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

295 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Ons 21 Sep Dörrar: 18:30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

KiDi & Kuami Eugene

KiDi och Kuami Eugene tillhör var för sig de största namnen på Ghanas musikscen.

KiDi och Kuami Eugene tillhör var för sig de största namnen på Ghanas musikscen. 21 september tar de gemensamt över Debaser för en kväll fylld med sjukt vibeig stämning. Missa inte den första Sverigespelningen för två av de snabbast växande afrobeatstjärnorna just nu! 

Både KiDi och Kuami Eugene har upplevt enorm framgång de senaste åren. De har verkligen etablerat en ny standard inom ghanansk highlife och afrobeat. KiDi, som just nu besitter titeln ”Ghana's Afrobeat Artist Of The Year”, har släppt singlar som har streamats miljontals gånger. Några favoriter är ”Odo” och ”Say Cheese”. För att inte glömma den TikTok-virala hiten ”Touch It”, som det har dansats till flera miljoner gånger. 

Kauami Eugene är för fjärde gången utsedd till ”Highlife Artist of the Year” av Ghana Music Awards. Han har släppt flera hitlåtar, bland annat ”Angela”, ”Confusion” och ”Wish Me Well”. Dessutom hoppade han på remixen på den virala låten ”Love Nwatiti” tillsammans med Ckay och Joeboy. 

En kväll, två stjärnor, oändligt bra vibe – 21 september på Debaser.