https://debaser.se/kalender/25278/ Debaser Strand 2023-04-27 2023-04-27
Klubb
Tiger
2023-04-27Strand, bar brooklyn

Tiger

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

150 kr + förköpsavgift. 200 kr i dörren

Tor 27 Apr Bar Brooklyn öppnar 17.00 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Tiger

Tiger är Daniella, Joel och Oskar. Vardagspop på svenska, präglat av melankolin, vardagen.

Tiger är Stockholmsbandet som går från klarhet till klarhet. 2022 släppte poptrion sitt debutalbum ”Det ljuva livet” och hyllningarna lät inte vänta på sig. Nöjesguiden kallade albumet ”trettio minuter nästan perfekt poppoesi” och Gaffa fyllde i med att det var ”en stark debut som absolut är en klyscha, på exakt rätt sätt.” Efter det följde ett flitigt turnerande runt Sverige och Finland på både stora och små scener. 

Under hösten 2022 spellistade P4 singeln Alla mina vänner som är den första singeln från Tigers kommande andra som släpps under våren 2023. Tiger föddes ur ett kollektivt behov av att ha ett musikaliskt terapiprojekt där känslor kan luftas utan filter. Vägarna ledde från Skåne och den finska kusten ända till Stockholm där trion nu verkar. 

Tiger är känslan av närhet, ärlighet och sökandet efter den perfekta poplåten. Resultatet är bitterljuvt, målande och textbaserat med stor igenkänningsfaktor. Daniella Binyamins röst står i fokus och talar direkt till dig som lyssnar, hudlöst.