https://debaser.se/kalender/25460/ Debaser Strand 2023-11-24 2023-11-24
Klubb
Slutsålt
Danko Jones
2023-11-24Strand, stora scenen

Danko Jones

Fre 24 Nov Insläpp 19.00
Los Pepes 20.00
Danko Jones 21.10
strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Danko Jones

DANKO JONES TILLBAKA TILL SVERIGE I HÖST

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper. Maxstorlek: 21 x 29,7 cm. Detta gäller även väskor ska hängas in i garderoben. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se

Danko Jones bemästrar med lätthet konsten av att skapa tunga, svängiga riff och melodier som klistrar sig fast hos lyssnaren och skapar den ultimata rock'n'roll upplevelsen som bara måste upplevas live. Senare i år släpps det nya albumet Electric Sounds och den 24 november ger de en konsert på Debaser i Stockholm!

Biljetter släpps den 21 april klockan 11:00 via debaser.se

Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar den 19 april klockan 11:00. Erbjudandet är tillgängligt till ordinarie biljettsläpp. 
Danko Jones bildades i Toronto redan 1996, och har sett och gjort det mesta under det senaste kvartsseklet. Drivna av en DIY-punkrockanda har de stadigt byggt upp en enorm fanskara världen över. Har man någon gång upplevt deras unika och energiska framträdanden live är det inte svårt att förstå att Danko Jones är ett av de mest hyllade livebanden.

Bandet bakom monsterhits som Had Enough, My Little RnR och I think bad thoughts har en fanskara som sträcker sig från mainstream radiorockfans till inbitna metalheads. Med tio studioalbum i ryggen, bland annat kritikerrosade Fire Music, Wild Cat, A Rock Supreme och Power Trio är de nu aktuella med kommande Electric Sounds. Första singeln Guess Who's Back från nya skivan är släppt och visar att Danko Jones är tillbaka starkare än någonsin.

Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones och vi ser fram emot att välkomna bandet hit igen för en efterlängtad spelning på Debaser 24 november!