https://debaser.se/kalender/25740/ Debaser Strand 2024-02-25 2024-02-25
Klubb
Datumet har passerat
LUCIFER | ATTIC | THE NIGHT ETERNAL
2024-02-25Strand, stora scenen

LUCIFER | ATTIC | THE NIGHT ETERNAL

Sön 25 Feb Debaser Strand öppnar 18.30
The Night Eternal 19.00
Attic 19.50
Lucifer 21.00
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

LUCIFER | ATTIC | THE NIGHT ETERNAL

Satanic Panic turnén forsätter till Europa och Lucifer har aldrig låtit bättre!
Efter att The Oath splittrades 2014 så vägrade Johanna Sadonis att lägga gitarren på hyllan och bildade  Lucifer tillsammans med några engelska veteraner. 2017 splittrades den sättningen och hon träffade sin kommande make Nicke Andersson (Hellacopters, Entombed, Imperial State Electric etc etc) med vilken de lyfte Lucifer till nya nivåeer.
Efter det har de turnerat både i runt om i Europa och USA, blivit nominerade till grammisar etc. Musiken kan beskrivas som väldigt mörk 70 talshårdrock.

"Satanic Panic-turnén fortsätter. Efter den sataniska framgången i Nordamerika beger vi oss mot den ruttna jorden i Europa, i sällskap med tysk terror” ATTIC”  och ”THE NIGHT ETERNAL”. Verkligen speciella gäster. LUCIFER har aldrig låtit bättre, och det är med rent uppspelt hjärta och förtroende som vi ger oss ut på denna resa, med vårt nya album "LUCIFER V" rykande färskt!


ATTIC:
"Europa, vi kommer tvinga oss in i era heliga hallar igen. Denna gång för att sprida lite Satanic Panic tillsammans med mäktiga LUCIFER och våra bröder i THE NIGHT ETERNAL. Vi är mycket glada över att vara en del av denna line-up för våra första shower 2024. Ni kommer att få uppleva helt nya låtar som vi aldrig spelat live tidigare. Svär eden och anslut er till sammansvärjningen under dessa oheliga nätter!"


THE NIGHT ETERNAL:
"Och helvetet öppnar sina portar igen! Vi är mycket glada över att meddela att i början av februari 2024 kommer THE NIGHT ETERNAL att ge sig ut på 'Satanic Panic'-turnén tillsammans med våra bröder ATTIC och legenderna LUCIFER. Gör er redo för en extraordinär musikalisk resa in i mörkrets hjärta. Vi längtar efter att kliva upp på scenen och dela denna oförglömliga upplevelse med er alla!"


VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se