https://debaser.se/kalender/25026/ Debaser Strand 2022-11-11 2022-11-11
Klubb
Jasmyn
2022-11-11Strand, bar brooklyn

Jasmyn

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

200 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Fre 11 Nov Dörrar 18:00 strand, bar brooklyn 18 år
Evenemang på Facebook.

Jasmyn

Frontpersonen i Weaves är här med sin solodebut

Jasmyn Burke har landat. Efter nästan ett decennium som frontperson i Weaves, konstanta turnéer och en ständigt fullbokad kalender lämnade hon stan, slog av på takten och hittade nya infallsvinklar. Två år efter uppbrottet avtäckte hon solodebuten ”In The Wild”.

Torontobandet Weaves blev snabbt indiescenens nya älsklingar då de först släppte en självbetitlad EP 2014 och två år därefter följde upp den med sitt suveräna debutalbum. Bandet turnerade världen över, spelade på storfestivaler som Glastonbury, prenumererade på JUNO- och Polaris-nomineringar på hemmaplan och hyllades av såväl fans som Pitchfork, NPR och indievärldens övriga gatekeepers.

Efter uppbrottet från Weaves är Jasmyn nu aktuell med sin solodebut ”In The Wild”. Även om både rösten och utgångspunkten fortfarande är den samma osar det mesta av en nystart. Och det är en sprudlande, bubblande nystart, som ger lyssnaren mycket att upptäcka.